Може ли някой да помогне с разпънка за 155 ?Искам да снема размерите и да пробвам да направя.Ако някой има немонтирана , дали би я отстъпил за ден-два ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Разпънка
Collapse
X
-
колега,то и аз съм си го мислел а,ма на моята е по-голям филма че съвсем нямам място
Иначе не ти трябват размери,а само мостра- дори и на снимка, другото си е малко фантазия и умения да заваряшEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеколега,то и аз съм си го мислел а,ма на моята е по-голям филма че съвсем нямам място
Иначе не ти трябват размери,а само мостра- дори и на снимка, другото си е малко фантазия и умения да заваряш155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеМоже ли някой да помогне с разпънка за 155 ?Искам да снема размерите и да пробвам да направя.Ако някой има немонтирана , дали би я отстъпил за ден-два ?ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеЕто колега два вида са понеже си с 6 цилиндров мотор ако имаш интерес мога да ти снимам моята разпънка в детаили тя е ОМР като тази на снимката.Няма да откажа едни подробни снимчици и когато имам време да се захвана с реализирането на идеята.
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Аз имам разпънка, къстъм мейд от Драго от екстрийм. Струваше 150лв. ако не се лъжа. Но е монтирана на колата и ще ми е трудно да дам размери. А и чупки, планки. Мога да снимам и да пробвам, ако автора е сигурен че би се справил и наистина му трябва...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАз имам разпънка, къстъм мейд от Драго от екстрийм. Струваше 150лв. ако не се лъжа. Но е монтирана на колата и ще ми е трудно да дам размери. А и чупки, планки. Мога да снимам и да пробвам, ако автора е сигурен че би се справил и наистина му трябва...155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениеко чакаш бре удари некой фотос!
Венци кажи има ли разлика преди и след разпънката?ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Comment
-
Last edited by VFTI; d.m.y г., 23:08.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАми спомням си, че има разлика..толкова години вече карам с нея, че не помняАбе наистина е добра идея
Снимки имам, но размерите са трудни
То разпънка дето не се регулира е като жена без ц....и бе венци или ракия ма без градус .
Пусни малко фото на плоската а аз утре ще щтракна ци.....естата па колегите ще си избират155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Защо пък трябва да се регулира? - нали ако я натегнеш или отпуснеш ще промениш сходимостта на колата и това ще е проблем.
Идеята до колкото знам е да се монтира и да държи горната част на трапеца на предното окачване.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
а бе по принцип, Николчо е прав155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениеа бе по принцип, Николчо е прав
Но,но,но........ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеИ аз мисля,че трябва да може да се регулира.
Но,но,но........155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеЗащо пък трябва да се регулира? - нали ако я натегнеш или отпуснеш ще промениш сходимостта на колата и това ще е проблем.
Идеята до колкото знам е да се монтира и да държи горната част на трапеца на предното окачване.
За спортните автомобили е различно там окачването е почти мъртво хода е супер малък и там се обръща внимание и на така нареченото амортизиране на купето което може да се регулира от разпънката.
Алфа 155 е една от колите според експертите която амортизира много добре с купето и това се доказва на вътрешните италиански шампионати кадето се пуска модела Туин спарк. С пилоти Фабрицио Джованарди и Антонио Тамбурини.
Това е малко не разбираемо за нас ,амортизирането на купето и няма как да го усетим при нашите коли ,но още по интересно е при картингите които нямат окачване ,пружини ,а всичко е твърдо монтирано ,но и на тях според пистата се регулира возията ако мога така да се изразя или твърдостта и колкото и невероятно да звучи това се прави като се сменяват главините ,а именно имат чугунени,алуминиеви,титанови, магнезиеви,и др.
И колкото и невероятно да звучи има голяма разлика в поведението на пистата и победата много често зависи от правилното подбиране на главините.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment